Inspirerende Plek Aan Zee

De inspiratiesessies vinden plaats in individuele coachgesprekken bij mij aan tafel in mijn praktijk te Callantsoog aan de voet van de duinen.

Daarnaast gaan we in je zoektocht naar je eigen natuur soms ook letterlijk de verbinding met de natuur aan, in wandelende coachgesprekken op het strand van Callantsoog. Mijn praktijk ligt aan de strandopgang Kiefteglop.

Wil je er als eindverantwoordelijke eens even helemaal uit ? Heb je weinig tijd en wil je je coachvraag alle aandacht geven? Kies dan voor een INSPIRATIE WEEKEND AAN ZEE !

Een op maat afgestemd en ingericht weekend met een afwisselende combinatie van coachgesprekken aan tafel, op het strand en in het duingebied van Natuurmonumenten 'het Zwanenwater'. Tijdens het weekend heb je de inspiratieplek helemaal voor jezelf. Het is namelijk het vakantieappartement waar ik door de weeks mijn praktijk houd. Klik hier om een beeld van je de plek te krijgen.

Kortom een plek waar je afstand neemt, tot rust komt en inspiratie op doet, om je te verbinden met je natuur en in beweging te komen. Bel of mail mij voor meer informatie en om een weekend op maat samen te stellen.

Nathalie Jagir Peters RL 06-21541907 Bezoekadres Zeeweg 2-101, 1759 GV Callantsoog KvK 54267552 info@inspiratieplekaanzee.nl