Inspirator

Wat mij inspireert om jou te inspireren.

Nathalie Jagir Peters

Mijn naam is Nathalie Jagir Peters en ik heet je als inspirator van harte welkom op mijn site.

In mijn werk en leven heb ik vele inspiratiebronnen mogen ontmoeten.


De afgelopen zes jaar vanuit mijn eigen InspiratiePlekAanZee. Daar heb ik vele inspiratiezoekers ontmoet en dat maakte hen tot mijn inspiratiebronnen.

In totaal heb ik ruim 25 jaar ervaring en inspiratie opgedaan als intern en extern organisatie adviseur. De laatste tien jaar als coach voor eindverantwoordelijken en professionals bij een gerenommeerd Nobol adviesbureau voor mens en organisatie in Amsterdam. Alle mensen die ik daar heb mogen ontmoeten en begeleiden hebben mij geïnspireerd met hun vragen, hun zoektocht en hun bestemming.

Persoonlijk heb ik ervaren hoe de natuur je kan inspireren om dichter bij je eigen natuur te komen. Onderweg heb ik beiden meer en meer bij elkaar gebracht op de plek waar ik nu werk en leef; het strand van Callantsoog in de Kop van Noord Holland.

Ik ben, als enige coach in Noord-Holland Noord, gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional B bij het CMI, Career Management Instituut Nederland ( www.cminl.nl ) en ik ben geregistreerd bij de brancheorganisatie voor loopbaanprofessionals Noloc ( www.noloc.nl ).

Lees hieronder meer over mij en/of bekijk mijn LinkedIn profiel.


Meer over mij

Al langer had ik de wens om buiten de randstad te gaan wonen, dicht bij het strand. Deze droom heb ik drie jaar geleden waar gemaakt. Het voelt nog regelmatig als een droom en tegelijkertijd ben ik inmiddels goed geaard in de Noordkop.

Als coach ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest bij een gerenommeerd Nobol adviesbureau voor mens en organisatie in Amsterdam. De keuze om mensen individueel te gaan begeleiden bij persoonlijke en professionele ontwikkelingsvragen kwam voort uit mijn ervaring met veranderingen. Zowel in mijn werk als in mijn leven ben ik verandering als een gegeven gaan zien. Zowel als Human Resource Manager als ook daarna als organisatie adviseur, was het in beweging brengen van mensen en organisaties hetgeen waar ik mij mee bezig hield. Ook persoonlijk zat ik niet stil en toch heeft stilstand mij ook op andere wegen gebracht om te groeien. Zoals zelfstandig ondernemen.

Mijn eigen bedrijf Studio Body Mind Soul, waar ik Kundalini Yoga doceer in groepslessen en privélessen, bestaat inmiddels twaalf jaar. Sinds ik voor de Noordkop en het strand heb gekozen als woonplek, heb ik mijn bedrijf naar deze regio verplaatst. Vanaf 2015 volg ik een opleiding tot Healthy Breast Program Educator. Met dit programma wil ik graag vrouwen (en ook mannen) leren hoe zij op een natuurlijke manier voor hun eigen gezondheid en in het bijzonder die van hun borsten, kunnen zorgdragen. Dit programma heb ik geintroduceerd in Nederland vanaf 2016. Daarnaast zal ik de kennis en ervaring ook in gaan zetten ter inspiratie in individuele coaching trajecten.
Lees hier meer over het Healthy Breast Program in Nederland.

Vanaf 2012 heb ik tijd vrij gemaakt om mij als zelfstandig coach in de Noordkop in te zetten. Het is daarbij primair mijn doel om eindverantwoordelijken in organisaties en hun professionals te inspireren om hun eigen weg te vinden en te bewegen naar persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei. Bewustzijn en bewustwording zijn daarbij de wegwijzers.

Nathalie Jagir Peters RL 06-21541907 Bezoekadres Zeeweg 2-101, 1759 GV Callantsoog KvK 54267552 info@inspiratieplekaanzee.nl